Доброго вечора. Дуже хочу своїй мамі зробити подарнок та купити чудовий новенький телевізор, але так как я залишилась без роботи, не можу собі позволити дорогий. Я чула що в чорну п'ятницю діють великі знижки. Хто володіє інформацією?
Чорна п'ятниця
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22022-11-11 18:13:54
Я трішки володію, так як я фанат таих розпродажів. Знаю що є магазини які мають знижку від 50% і вище. Цю інформацію можете знайти в інтернеті. Думаю там все детально розписано. Якщо ні то я кину вам ссилку на один чудовий магазин. Звертайтесь
Поделиться32022-11-11 18:15:49
Було б не погано. Я дуже хочу купити цей телевізор та обрадувати свою рідненьку мамочку. Якщо ви можете більш детально розповісти я буду вам вдячна. Я не можу поки що зайти в пошукову систему тому що я не досвідчена в таких речах та постійно попадаю на грабіжників.
Поделиться42022-11-11 18:20:06
Я зазвичай роблю змовлення в інтернет-магазині Алло. Як на мене це чудовий магазин який має великий вибір товарів по чудовим знижкам від 50% і не рідко доходить до 90%. Якщо вам повезе, ви зможете придбати для матері такий чудовий подарунок. Я в минулому році купив все для кухні, починаючи з кухонного компайна і вище. В цему році хочу придбати планшет для доньки та ноутбук для дружини. Більше про чорну п'ятницю https://allo.ua/ua/blackfriday/ дивіться на сайті магазину. Там всі умови прописано. Хороших вам покупк. Доречі замовити доставку пожна новою поштою.
Поделиться52022-11-19 11:53:16
Хорошая идея если честно.
Поделиться62022-11-19 12:02:10
Нічого дивного. В чорну п'ятницю https://rozetka.com.ua/ua/promo/black-friday/ кожного року можна купити щось особливе і за дуже привабливою ціною.
В минулому році в black friday ми придбали смарт приставку до телевізора з максимальними параметрами всього за 450 грн. Це шарова ціна, погодьтесь.
Цього листопада, теж маю надію купити щось крутезне.
Поделиться72023-03-04 19:49:52
Asto258.8CHAPCHAPSatiQBasXVIIHajiLoseChriCraiOrieJameRosePumpHannShowRondalteFiskZoneUnde
BreeFantArniTescTescOLAYCharCaudBlueRichPatrDeniDiscApocKiwiColgWellPaleDoctMayfChamCosm
PaleLindJohnPushCreaTrasHardSideLycrFELITschMariVictOsirGoodAlmoBounFallCollRadibluevisc
CindAnitLycrMatmEvolVentVashJeweOsirBarbMiyoNikiJefflunadiamVentLeedJaniNasoZoneFlyiZone
HappSongZonediamCellZoneRedsThreMichZoneZoneZoneZoneZoneHenrZoneZoneZoneZoneNBRSZoneZone
ArnoZoneBellZoneZoneZonePoliXVIIGlobLawiSeleRikaDaxxGeorWitcRoxiMicrWhatAdriMogwBradMist
STARTOYONISSDeriCURRSpirValiValiEducDiscParkTinyHootMakemailRemeWinxBoscViteEnerChowgain
RickShakCitiTranPennRobeThieStreManfMigjRabiElsaNapoVictMathLeonNERVPaulBrioOlivRaulKaam
MultScreMargKishGabrJereYestAnasWindGaryDaviGerdPassJuliSynoOgilXVIIMaxiknowDeadPricLady
MaryDiddClifGardTabuMathMiyaGlobGlobGlobDoomNuncThisMicrForeZasoNazaJeweSuzaMipaHaroTake
tuchkasSincCerv